Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Είναι η ώρα της Δημοτικής Υπέρβασης

Μαζί με τους συντοπίτες μου, αξιους νέους και δυναμικούς Σκοπελίτες, απαρτίζουμε το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Υπέρβασης, συνδυασμού που πραγματικά φιλοδοξεί να κάνει την υπέρβαση στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Με νέα ορμή, διαφάνεια, πολλές ιδέες και όρεξη για δουλειά ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να εξασφαλίσουμε στο δημότη της Σκοπέλου μας εκείνη την υπηρεσία που θα φροντίζει για την καλαισθησία, την υποδειγματική καθαριότητα, την εξυπηρέτηση του δημότη, το πολιτισμένο περιβάλλον στον τόπο μας, που δεν μπορεί πια να αρκείται στη φυσική του ομορφιά.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε για ένα πυκνότερο δίκτυο θαλάσσιων συγκοινωνιών, για την βέλτιστη αξιοποίηση των δημοτικών επιχειρήσεων, για τη διαρκή επαγρύπνηση που θα προφυλάξει τα δάση μας από τον κίνδυνο των πυρκαγιών, για καλύτερες υποδομές, για τη διαφύλαξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής μας ταυτότητας, για την αποδοτικότερη επένδυση των δημοτικών προσόδων.

Και αυτό θα κάνουμε!

Με συνέπεια και ενεργητικότητα, με διαρκή φροντίδα κι επιμονή. Οφείλουμε να προκαλέσουμε την προσοχή της κεντρικής διοίκησης σε όλα τα προβλήματά μας.

Και θα το πράξουμε.

Οφείλουμε να αναδείξουμε το ανθρώπινο δυναμικό του...
Δήμου μας, χωρίς αποκλεισμούς.

Και θα αγωνιστούμε γι  αυτό.

Η Σκόπελος το αξίζει, οι άνθρωποί της το αξίζουν, οι φίλοι ξένοι που την επιλέγουν ως τόπο διαμονής ή διακοπών το αξίζουν.

Είναι η ώρα της Δημοτικής Υπέρβασης

Παντελής Χρυσοφός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.