Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ρουμάνοι τουριστικοί πράκτορες στη Σκόπελο

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον της ρουμανικής τουριστικής αγοράς για τις Βόρειες Σποράδες. Την φετινή χρονιά πραγματοποιούνται 3 απευθείας αεροπορικές πτήσεις από την Ρουμανία για το αεροδρόμιο της Σκιάθου και προγραμματίζεται μια επιπλέον για το 2015. Επίσης, υπάρχουν οδικές εκδρομές με προγραμματισμένες αναχωρήσεις για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην κατεύθυνση αυτή εργάζεται με δυναμισμό γνωστός Ρουμανικός Τουριστικός Οργανισμός ο οποίος οργάνωσε Ταξίδι Γνωριμίας (Fam Trip) στη Σκόπελο της Δευτέρα 12 Μαΐου.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Σπύρου, σταθερός αρωγός οποιασδήποτε πρωτοβουλίας για την αναγνωρισημότητα και εξωστρέφεια της Σκοπέλου, διοργάνωσε την υποδοχή - ξενάγηση στο νησί των 44 πρακτόρων καθώς και την προσφορά γεύματος και ψηφιακής παρουσίασης του προορισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.