Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«Ένα δέντρο μυστικά» στον Ασέληνο Σκιάθου

Ένα δέντρο μυστικά περιμένει τα Πουλιά από την Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα, την Λευκάδα και τη Σκιάθο στον Ασέληνο της Σκιάθου για να φτιάξουν γύρω του τη δική τους πολιτεία, την δική τους κατασκήνωση.

Όλα  αυτά αρχίζουν την Κυριακή 5 Ιουλίου σε ένα κλίμα χαράς, φαντασίας και ξενοιασιά, μακριά από προβληματισμούς και βουλιαγμένα όνειρα.

Τα 80 Πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, έρχονται στην όμορφη Σκιάθο να αποδείξουν ότι η φιλία, η καλή διάθεση και η αγάπη για τη φύση δεν μπορεί να σταματήσει κανένα τους όνειρο. 

Η δουλειά των 25 εθελοντών του Οδηγισμού, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οι προσφορές των επιχειρήσεων είναι το καλύτερο λίπασμα για το δέντρο αυτό, που θα μας προσφέρει τους καρπούς του το Σάββατο 11 Ιουλίου σε μια μεγάλη γιορτή για όλα τα παιδιά της Σκιάθου στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου στις 20:30 το βράδυ. 

Και ποιος ξέρει ίσως αυτό το δέντρο βγάλει μαγικούς καρπούς και βοηθήσει τον καθένα μας να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Έλα και εσύ να δοκιμάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.