Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ακυρώνεται η συναυλία Μάλαμα στη Γλώσσα Σκοπέλου

Φαίνεται ότι "δεν το 'χει" η Σκόπελος με τον Σωκράτη Μάλαμα και έτσι οι φίλοι του και από τα τρία νησιά, που ήθελαν να τον ακούσουν ζωντανά, θα πρέπει να περιμένουν μια άλλη, ίσως, φορά.
Ο αγαπητός σε πολλούς καλλιτέχνης επρόκειτο να εμφανιστεί για πρώτη φορά στη Σκόπελο τον Αύγουστο του 2010 (κλικ) και οι οργανωτές με ανακοίνωσή τους λίγες μέρες μας πληροφόρησαν για την ακύρωσή της.

Η δεύτερη ακύρωση έρχεται σήμερα, λόγω κρίσης(!), για την συναυλία που ανακοινώθηκε μετά Βαΐων και κλάδων για τις 7 Αυγούστου (κλικ).

Το Δ.Τ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Γλώσσας αναφέρει "καθαρά οικονομικούς λόγους" και "εξαιτίας των οικονομοπολιτικών συνθηκών", αν και η γνώμη μας είναι ότι ένα 10ευρω περίσσευε από Σκοπελίτες και επισκέπτες του νησιου για να ξεφύγουν από την μιζέρια και να απολαύσουν μια συναυλία, μια φορά το χρόνο!

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Γλώσσας έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του  Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας, είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο χωριό μας. Οι λόγοι που μας οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση είναι καθαρά οικονομικοί. Όλοι μας τη τελευταία περίοδο βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, εξαιτίας των οικονομοπολιτικών συνθηκών  που επικρατούν στη χώρα μας, ο Σύλλογος ως...
αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας δε θα μπορούσε παρά να συντονιστεί πλήρως στις συνθήκες αυτές, μιας και ότι διαχειριζόμαστε, ανήκει σε όλους.

Συνεχίζουμε τη δράση μας, βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, και σας περιμένουμε όλους στη ξεχωριστή χορευτική βραδιά, που θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., στο γήπεδο των σχολείων της Γλώσσας, καθώς και στο καθιερωμένο πια Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Γλώσσας, που πιο ανανεωμένο από ποτέ, για τρίτη χρονιά φέτος, 28, 29 και 30 Αυγούστου, είναι έτοιμο να υποδεχθεί χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και να μας  χαρίσει για ακόμη μια φορά μοναδικές στιγμές ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και χορού!  

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του 
Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας»

• Την Τρίτη 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο Σκοπέλου  η συναυλία των Μάργαρη - Μπάμπαλη με τίτλο «Με την μαγεία της κιθάρας» (κλικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.