Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Σεμινάριο αυτοάμυνας στη Σκόπελο

Το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη σχολή Κ-1 GYM σεμινάριο* αυτοάμυνας, βελτίωσης φυσικής κατάστασης με παρουσίαση τεχνικών χτυπημάτων όρθιας πάλης, μπλοκαρίσματα, αντεπιθέσεις, αποφυγές, ρίψεις στο έδαφος, υποταγές, κλειδώματα, αφοπλίσεις και ακινητοποίησης στο έδαφος.

Τα σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ θα υπάρχει διαρκής εκπαίδευση για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας.

*Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην σχολή Κ-1 GYM διδάσκει ο Μάνος Βασιλείου, Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος , διπλωματούχος  προπονητής από την Γ.Γ.Α. , μαύρη ζώνη ΙΙ Dan kickboxing, προπονητής Παγκρατίου Αθλήματος, Πτυχιούχος προπονητής Πάλης-Μάχης Υποταγής (Grapplinh-MMA), μπλε ζώνη Brazilian Jiu Jitsu και πτυχιούχος προπονητής advanced personal training crossfit και trx.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6970 229 341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.