Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ο Γιάννης Τσακάλης ευχαριστεί έναν άνθρωπο του βόλεϊ...

Τώρα που έσβησαν τα φώτα της γιορτής του τριήμερου πανελλήνιου σιρκουί beach volley / Masters 2015 που έγινε στη Σκόπελο και ο καθένας έλαβε και έδωσε τα αναλογούντα συγχαρητήρια και ευχαριστίες, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης θέλησε να πει δυο λόγια για τον φίλο της Σκοπέλου, Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Beach Volley και Β' Προπονητή Εθνικής Ομάδας Κορασίδων Βαγγέλη Σταθόπουλο και τη συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση, αλλά και να ευχαριστήσει τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους στο 2o Masters της Σκοπέλου.
Σε μια συνάντησή μας στο αθλητικό κέντρο της παραλίας Σκοπέλου ο Γιάννης Τσακάλης μας είπε:

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής
Beach Volley και Β' Προπονητή Εθνικής
Ομάδας Κορασίδων 
Βαγγέλης Σταθόπουλος

με τον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών
του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννη Τσακάλη
«Έχουν περάσει κάποιες μέρες μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού και έχουν ειπωθεί από πολλούς οι ευχαριστίες προς τους χορηγούς, το Δήμο, την Περιφέρεια και τους εθελοντές, που προφανώς αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο... Εγώ θέλω να σταθώ στο ανθρώπινο δυναμικό της ΕΟΠΕ και ειδικά τα έξι άτομα του τεχνικού team που έφθασα στη Σκόπελο δυο ημέρες πριν και μας βοήθησαν στην τελειοποίηση των γηπέδων, στους αθλητές του "πέρασαν θάλασσα" για να έρθουν στη Σκόπελο, έναν πιο δύσκολο και με περισσότερα έξοδα προορισμό απ' ό,τι στη χερσαία Ελλάδα και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους αθλητές που έπαιξαν προκριματικά την πρώτη ημέρα και δεν πέρασαν στο κυρίως ταμπλό, γιατί τα έξοδα γι' αυτούς ήταν περισσότερα, αφού "δεν δικαιούνταν" φιλοξενίας και σίτισης.

Ιδιαίτερα μνεία και ευχαριστίες χρειάζονται για ένα άνθρωπό του βόλεϊ, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να έρθει στη Σκόπελο, τον φίλο Βαγγέλλη Σταθόπουλο, ο οποίος έχει ένα τεράστιο μερίδιο στην ανάληψη του Masters 2015, γιατί εκτός του ότι ήταν ο πρώτος που έφερε τους Σκοπελίτες αθλητές σε επαφή με το beach volley, τον Ιούλιο του 2013 με το επιτυχημένο camp beach volley που έγινε τότε και στο οποίο συμμετείχαν αθλήτριες του και γενικά έβαλε το σπόρο του αθλήματος, δείχνοντάς μας ότι υπάρχει και κάτι παραπάνω. Εκτός από αυτά ο Βαγγέλης Σταθόπουλος βοήθησε στις επαφές μας με την ΕΟΠΕ, εισηγήθηκε θετικά όταν ρωτήθηκε για την καταλληλότητα του χώρου, ενώ  την τελευταία διετία οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες για συμβουλές και βοήθεια για θέματα beach volley ήταν σχεδόν καθημερινές.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε και ένα άνθρωπο που βοήθησε πολύ στο τεχνικό κομμάτι της δημιουργίας του γηπέδου, το φίλο και συνάδελφο Νίκο Γαλατσάνο, τον οποίο οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστήκαμε έδωσε πρόθυμα το "παρών", δουλεύοντας πολλές ώρες, ενώ κατά την διάρκεια των 4ήμερων αγώνων ο Νίκος όργωνε την άμμο κάθε πρωί 6-8 για να είναι έτοιμα τα γήπεδα στις 9 π.μ. που άρχιζαν οι αγώνες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.