Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Σκόπελος - Beach Volley Masters 2015 // Τώρα που έσβησαν τα φώτα της γιορτής...

…μερικές σκέψεις και πολλές ευχαριστίες
από τον Νίκο Γκουμά
Για πρώτη φορά η Σκόπελος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley masters, μια διοργάνωση που από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι θα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και μια μεγάλη πρόκληση. Πρόκληση, διότι υστερούσαμε σε εμπειρία και τεχνογνωσία από διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία με την οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας. Όμως μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τους διάφορους σκοπέλους που μας προέκυψαν και με πολύ μεράκι και συντονισμένη δουλειά καταφέραμε με τους συνεργάτες μου να παρουσιάσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που με κάνει υπερήφανο, αλλά με βάζει σε σκέψεις για να ανέβει κι άλλο ο πήχης μελλοντικά. Άλλωστε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το καλύτερο το αξίζει το νησί μας.
Οι χορηγοί του πανελλήνιου σιρκουί Beach Volley Masters 2015
Σαν υπεύθυνος διοργάνωσης νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Σκοπέλου, την Ε.Ο.ΠΕ. που μας εμπιστεύθηκε  την διοργάνωση και  τους αθλητές που μας προσέφεραν όμορφο θέαμα. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σκοπελίτες που είτε με τον εθελοντισμό τους είτε με την συγκλονιστική παρουσία τους στο τουρνουά , έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Τέλος θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή μνεία στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια τα οποία συνεργάστηκαν και ήταν άψογα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αθλητών και των μελών της ομοσπονδίας, αλλά και στους χορηγούς μας που σε πείσμα των καιρών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήταν οι κύριοι χρηματοδότες.   

ΜΦΧ
Γκουμάς Νίκος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.