Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

O Δήμος Σκοπέλου δηλώνει «παρών» στη διεκδίκηση και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων πανελλήνιου επιπέδου

Μόνο η λέξη «πανδαισία» μπορεί να αποδώσει σε κάποιο βαθμό τις έντονες στιγμές που βίωσε ολόκληρο το νησί της Σκοπέλου το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2015.

Τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκτίνασαν στα ύψη οι εκπληκτικές προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που πραγματικά άφησαν ανεξίτηλα χαραγμένες παραστάσεις στη μνήμη όσων βίωσαν αυτό το πανηγύρι του αθλητισμού. Ήταν μέθεξη των αθλητών, των...
Σκοπελιτών κάθε ηλικίας και των επισκεπτών του νησιού μας σε ένα πολύβουο κρεσέντο που κορυφώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τη διεξαγωγή των δύο συναρπαστικών τελικών.

Το σκηνικό που στήθηκε στην Άμμο της Σκοπέλου ανέδειξε με τον πιο παραδειγματικό τρόπο τις δυνατότητες και τις προοπτικές των φορέων του νησιού, που σε αγαστή συνεργασία έφεραν σε πέρας έναν άθλο, όπως χαρακτηρίστηκε και από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας η διοργάνωση.

Με τις συντονισμένες ενέργειες Δήμου Σκοπέλου-Περιφέρειας Θεσσαλίας-ΑΟ Σκοπέλου επιτεύχθηκε ένα άρτιο αποτέλεσμα, που δείχνει το δρόμο για την ανάληψη πιο σύνθετων εγχειρημάτων. Ακάματοι πρωταγωνιστές και «ψυχές» του Τουρνουά δύο νέα παιδιά της τοπικής κοινωνίας, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκουμάς και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Γιάννης Τσακάλης, που υπερέβαλαν εαυτόν και αποτελούν «κεφάλαιο» πλέον στον τομέα οργάνωσης ανάλογων εκδηλώσεων. 

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, που τίμησαν με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα, τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Πλωμαρίτη, καθώς και τους χορηγούς και τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους εθελοντές  που συνέβαλαν στη συλλογική επιτυχία και δηλώνει «παρών» στη διεκδίκηση και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων πανελλήνιου επιπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.