Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μια απάντηση στον κ. καθηγητή για το ναι, το όχι και την "ασφάλεια" της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Κύριε καθηγητά
καλησπέρα σας,

Θα περίμενα να είχατε νιώσει την ίδια ανάγκη και υποχρέωση το 2010 όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου υποθήκευε την Ελλάδα στους παγκόσμιους οικονομικούς Γκάνγκστερ και να γράφατε (κλικ) κάτι ανάλογο περί πατριωτισμού και Εθνικής υποθέσεως.

Όσο γι αυτούς που δεν έχουν τίποτα, φρόντισαν να έρθουν σ΄ αυτή τη θέση οι κυβερνήσεις οι οποίες στηρίχτηκαν από τους προαναφερθέντες και να προκαλέσουν το σημερινό αποτέλεσμα κάνοντας πλιάτσικο με τη φορομπηχτική πολιτική έναντι αυτών που σήμερα κατάντησαν να μην έχουν τίποτα.

Για πατριωτική οικονομία θα ήταν προτιμότερο να μιλήσουν κάποιοι που το 1999 προς 2000, έκαναν το λεγόμενο...
soaps της Ελληνικής οικονομίας με συνεργάτη την Goldman Sachs δίνοντας πλαστά στοιχεία στη Eurostat κατά τα κοινώς αποδεκτά λεγόμενα της ΕΕ και της Eurostat που είχε ως επακόλουθο τη σημερινή οικονομική καταστροφή της χώρας.

Η Ελλάδα ναι είναι Ευρώπη, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μη καθορίζεται η τύχη της και ο βίος της από την ΕΕ. Αλλά να καθορίζει μόνη τη τύχη της και αρωγός σε όλη αυτή τη προσπάθεια να είναι ο κινητήριος μοχλός που λέγεται λαός και όχι το ΔΝΤ η Κομισιόν και η ΕΚΤ.

Όπως έχει δείξει η ιστορία της ανθρωπότητας το σύστημα διακυβέρνησης που λέγεται καπιταλισμός ένα πράγμα δεν έχει, κοινωνικό πρόσωπο! Επίσης δεν είχε, δεν έχει δείγματα σοσιαλδημοκρατίας και φιλελεύθερων εθνικών ιδεών κι αν ακούστηκαν κάποιες κορώνες από κάποιες φωνές στο παρελθόν ήταν παραπέτασμα καπνού, κοινώς πλάνη! Το μόνο που έχει είναι η φράση – πράξη «Ο δυνατός κατασπαράζει τον αδύνατο» . Αυτό βιώνει η Ελλάδα και ο λαός της τα τελευταία 6 χρόνια.

Πολύ σωστά αναφέρατε ότι δεν πήρε σάρκα και οστά αυτή η άποψη, το παραπάνω εγχείρημα διότι ήρθε η κατάρρευση του πρώην υπαρκτού Σοσιαλισμού. Γι' αυτή την κατάρρευση του συστήματος ποιοι πήραν ενεργά μέρος; Μήπως ήταν η τότε ΕΟΚ, νυν ΕΕ δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλοιό απέναντι σ΄ αυτό το σύστημα που όπως αποδείχτηκε η κατάρρευση του έφερε μεγάλα δεινά στην ανθρωπότητα. Για ποια εθνική ασφάλεια μιλάτε ότι μας παρέχει η ΕΕ; Μέχρι το 1996 περιοχή του Αιγαίου μας πελάγους ονομαζόταν Ίμια . Με την ανοχή της ΕΕ μετονομάστηκε σε Ίμια - Καρντάκ. Σ΄ αυτή τη μετονομασία χάθηκαν 3 λεβέντες μαχητές των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μας. Ποια εθνική ασφάλεια μας παρέχει η ΕΕ, αφού στην Κύπρο κάθε άλλο παρά επίλυση ήρθε του προβλήματος με την είσοδο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ. Αντιθέτως η ΕΕ κατέστρεψε δημοσιονομικά την Κυπριακή Δημοκρατία για να μπορέσει να την έχει υποχείριό της και τώρα στο εθνικό θέμα να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Για ποιες κοινωνικές κατακτήσεις μιλάτε; Τα τελευταία 6 χρόνια βιώνουμε την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με τις αιματηρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και όλα αυτά τα «καλά στοιχεία» της ΕΕ έφεραν στην Ελλάδα μας 10.000 αυτοκτονίες και 300.000 νέων ανθρώπων μετανάστευσαν. Ποια κουλτούρα μας πρόσφερε η ΕΕ και ποιο πολιτισμό; Από αυτά τα προαναφερθέντα η Ελλάδα εξαγάγει εδώ και 6.000 χρόνια.

Για ποια ελεύθερη μετακίνηση πολιτών μιλάτε; Σίγουρα θα εννοείτε τους σύγχρονους Γκασταρμπάιτερ που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ την οποία υπέρ αμύνεστε εσείς. Πως αντιληφθήκατε ότι η ΕΕ δεν διακατέχεται από ξενοφοβία και ρατσισμό, διότι η πραγματικότητα μαρτυρεί τη δημιουργία νέων Νταχάου (στρατόπεδα συγκέντρωσης) όπως στην Αμυγδαλέζα και σε πολλά άλλα σημεία, ή όπως στα λεγόμενα σύνορά της όταν την συμφέρουν τα αποκαλεί έτσι, δημιουργεί πεντάμετρους ηλεκτροφόρους διπλούς φράχτες για να μην εισέλθουν στο έδαφός της αυτοί που έρχονται από κατεστραμμένους χώρες που κατέστρεψαν νατοϊκά στρατεύματα. Όταν δεν δέχεται κατατρεγμένους ανθρώπους που ξεριζώνονται απ΄ τις εγγύς εστίες διαμονής τους και δίνοντάς τους μισό κιλό γάλα και μία φρατζόλα ψωμί. Τόσο έχει κοστολογήσει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου η ΕΕ. Πού είδατε ότι δε σιωπά στις εθνικιστικές αντιλήψεις, όταν αναγνώρισε στην Ουκρανία ως συνομιλητές τους νεοναζί εκεί τι ήταν;

Πολύ σωστά αναφέρεστε στην λιγοψυχιά και τη μη λεβεντιά του κυρίου Τσίπρα, σας καταλαβαίνω… Έτσι θα είχαν νοιώσει και κάποιοι άλλοι σαν εσάς το 1981 όταν άλλα άκουσαν και άλλα είδαν. Δε σας είδα να αναφέρεστε με τον ίδιο ζήλο όταν έγινε το λεγόμενο PSI που κατακρεούργησε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και έφερε το ασφαλιστικό σύστημα στη κατάσταση που είναι σήμερα. Γι΄ αυτό ποιος – ποιοι είναι υπεύθυνοι;

Το καλύτερο όλων είναι την Κυριακή ο λαός με την ψήφο του να καταψηφίσει προτάσεις που από όπου και αν είναι εκπονημένες σκοπός είναι ένας, η κατακρεούργηση του κράτους και του λαού, και να φωνάξει για
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ι. ΚΟΡΕΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.