Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. Σκοπέλου - Πρωτεσίλαος 1-2 και διακοπή..!

  • “Καίει” το φύλλο αγώνα
  • Φήμες για παραίτηση του προπονητή Γιάννη Γλύκου
  • Αναμένεται(;) ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Ο. Σκοπέλου

Τη συνοδεία περιπολικού χρειάστηκε ο διαιτητής του σημερινού αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου - Πρωτεσίλαος για να φύγει από το γήπεδο και να μεταφερθεί στο Κ.Υ. Σκοπέλου, αφού όπως υποστήριξε τραυματίστηκε από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, τον οποίο διέκοψε οριστικά!

Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη αλλά η ψυχρολουσία ήρθε μόλις στο 5’, όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων με το οποίο προηγήθηκαν με 1-0, ενώ στο 17’ διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Η ομάδα της Σκοπέλου μπόρεσε να αντιδράσει, να...
ισορροπήσει το ματς και στο 42’ ο Συνοδινός με πλασέ την έβαλε στο παιχνίδι, που όλοι πίστεψαν ότι θα το γυρίσει…

Με τη λήξη του ημιχρόνου και ενώ ο διαιτητής κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια δημιουργήθηκε επεισόδιο με φίλαθλο, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, την οποία ο διαιτητής δικαιολογεί στον φύλλο αγώνα ως εξής:
«Στο τέλος του α’ ημιχρόνου και ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια, δέχθηκα επίθεση από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος αρχικά με απώθησε και μου είπε “τί πέναλτι δεν έδωσες ρε;” Στη συνέχεια μου έδωσε κουτουλιά στο δεξιό σημείο του κεφαλιού μου με αποτέλεσμα να ζαλιστώ, να πέσω στο έδαφος και όσο βρισκόμουν στο έδαφος ζαλισμένος έπεσε πάνω στο πόδι μου, προσποιούμενος ότι του έβαλα τρικλοποδιά.

Κατόπιν τούτου δεν βρισκόμουν σε θέση να συνεχίσω τον αγώνα και τον διέκοψα οριστικά ενώ το σκορ ήταν 1-2…»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΧΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.