Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο «Ασπρόλιθος». 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου κα Παναγιώτα Διολέττα παρουσία  του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ο Σύλλογος Γυναικών να συνεχίζει να είναι δημιουργικός και δραστήριος.

Στη συνέχεια έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό της χρονιάς που...
πέρασε  και ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του νέου έτους.
Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου μαζί με την  καθηγήτρια μουσικής κα Φανή Μπαρμπή παρουσίασε στην αρχή τέσσερα τραγούδια και στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Παναγιώτου στο μπουζούκι, τον Δημήτρη Γούλια στην κιθάρα, τον Αντώνη Κισσουρά στον ήχο και την Φανή Μπαρμπή στο τραγούδι.

Πρόσφεραν δώρα για το φλουρί της πίτας: το super market ΑΣΤΕΡΑΣ, η κα Αργυρώ Καραγκούνη, τα καταστήματα «ΦΙΛΙΚΟ», «ΕΡΜΑΡΙΟ», «ΜΕΛΙΑΔΕΣ», τα φαρμακεία των κ.κ. Άννη, Ασβέστη και Φραγκούλη, το Αρτοπωλείο «Παππού», το super market «express», το super market «Άννα» και το τσιπουράδικο «Καμπουρέλιας», τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο Σύλλογος.

Σε ένα κλίμα γιορτινής και φιλικής ατμόσφαιρας τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου απόλαυσαν μια ευχάριστη βραδιά με φαγητό, χορό και ζωντανή μουσική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.