Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μας βρήκε στην αχίλλειο πτέρνα..!

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - Γ.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ 0-1
Ρεπορτάζ:
Αργύρης Καρβέλης

Δυνατά μπήκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σκοπέλου και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ήταν ένα εύκολο μεσημέρι γι αυτήν, δεν κατάφερε να σκοράρει και να προηγηθεί στο σκορ, έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες με τον Χρήστο Αλεξίου και τον Έρζον Χισάι  των οποίων οι κεφαλιές πέρασαν λίγο άουτ και ένα χαμένο τετ α τετ του τελευταίου, το απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα  της Σκοπέλου, αφού από το 40' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Έρζον Χισάι, μπήκε στο γήπεδο κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να σκοράρει με τους Παντελή Χρυσοφό, στο 50' το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 68' σουτ του Παναγιώτη Τάσιου, το οποίο με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε ο τερματοφύλακας, το χαμένο τετ τατ τετ περίπου στο 70' από τον Λίνο Συνοδινό, οι κεφαλιές του Μανώλη Βκαχάκη στο 80' και 88' ,οι οποίες βρήκαν σε ετοιμότητα ξανά το αντίπαλο τέρμα και το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Χρήστο Αλεξίου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα όπου διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα 0-1 πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα στο 90΄, με σουτ από δεξιά το οποίο και κατέληξε στην αριστερή κάτω γωνία του τερματός μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκιά της για το διαιτητικό τρίο του αγώνα και ειδικότερα για τις φάσεις ενός πέναλτι που δεν δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και του ακυρωθέντος γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.