Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ταξίδι στην Ισπανία μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου (ΣΙΚΥΕ), συμμετέχοντας για δεύτερη φορά σε επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, οργάνωσε και διεκπεραίωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία για δέκα πέντε ημέρες, για 20 μέλη του, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μαθησιακής Κινητικότητας ERASMUS+, και  επιδοτήθηκε από την ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ.

Με την συμβολή της εταιρείας erasmiaspain s.l , η οποία ήταν ο εταίρος υποδοχής, η εκπαίδευση  έγινε με μεγάλη επιτυχία και αφορούσε το...
θέμα “ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ”.

Από την παρακολούθηση σεμιναρίων που έγιναν με εξειδικευμένους φορείς και από την πρακτική  εφαρμογή σε αντίστοιχες  επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος τα μέλη που συμμετείχαν απέκτησαν τεχνογνωσία για να την μεταφέρουν τόσο στις επιχειρήσεις τους όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της Ισπανίας και  επίσης  να επισκεφθούν αξιόλογα μουσεία και πολιτιστικά μνημεία τόσο της Μαδρίτης όσο και του μεσαιωνικού Τολέδο.

Ο ΣΙΚΥΕ έχει ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα ERASMUS+ για το έτος 2016, που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο. Με τον τρόπο αυτό  ενισχύει την εξωστρέφειά του και δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και προσωπικές εμπειρίες από την κουλτούρα διαφόρων λαών της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.