Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοβουλία της ΕΡΤ Βόλου για συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων για τους 300 –και πλέον– πρόσφυγες που βρίσκονται στον σταθμό Σ.Ε.Α μεταξύ Σούρπης και Αλμυρού, από τις τρεις προχθες το απόγευμα, ανέλαβε η ΕΡΤ Βόλου σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Νομού.

Οι πρόσφυγες –μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά– επέβαιναν σε έξι πούλμαν και είχαν προορισμό την Ειδομένη. Το ταξίδι τους διακόπηκε –άγνωστο για πόσο- όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, σε εφαρμογή σχετικών εντολών, σταμάτησαν τα πούλμαν στον σταθμό Σ.Ε.Α, όπου και παραμένουν μέχρις ότου αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Ειδομένη.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, μοιράστηκαν στους πρόσφυγες αργά χθες το μεσημέρι από εργαζόμενους της ΕΡΤ Βόλου. Εκτός από τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν αυτή την προσπάθεια (οι οποίες παρατίθενται αναλυτικά παρακάτω) σημαντική ήταν – για μια ακόμη φορά - η συμβολή, αφενός της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, αφετέρου της Κουζίνας Αλληλεγγύης, χάρη στην εθελοντική προσφορά της οποίας παρασκευάστηκε φαγητό, για τη σίτιση όλων των εγκλωβισμένων προσφύγων. Εξίσου σημαντική ήταν και η συνδρομή της κοινωνικής, μη κυβερνητικής οργάνωσης ΑΡΣΙΣ, που συνέβαλλε με προμήθειες σε γάλα, φρυγανιές και όσπρια.

Στην πρωτοβουλία συνέδραμαν οι εξής επιχειρήσεις:

Βιομηχανία Αναψυκτικών ΕΨΑ (Αγριά)
Τυροκομείο ΡΟΥΣΣΑΣ (Αλμυρός)
Σούπερ Μάρκετ ΤΣΑΝΑΚΑΣ (Σούρπη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.