Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σκόπελος / ο Πολιτισμός ήταν η αιτία..!

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου
Τα θερμά, αλλά κυρίως ειλικρινή, συγχαρητήρια προς το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σκοπέλου, που έδιναν απλόχερα οι παρευρισκόμενοι μετά το τέλος της εκδήλωσης, το “παλιές καλές εποχές” που ακούστηκε πολλές φορές, το υπέροχο θέαμα που πρόσφεραν τα χορευτικά τμήματα του παραδοσιακού, μοντέρνου χορού καθώς και του μπαλέτου, είναι λίγα για να σας μεταφέρουν την χθεσινή γιορτινή ατμόσφαιρα, στην πρώτη κοπή της πίτας “που ήταν η αφορμή, ο Πολιτισμός ήταν η αιτία”…
Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Σεραφείμ Κονταξής είπε μεταξύ άλλων:


«…Μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με αυτή την οικονομική κατοχή που βιώνουμε, εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη, γιατί μας συνδέει κάτι κοινό, το ενδιαφέρον για τον Πολιτισμό αυτού του τόπου. Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που καταρρέει, μόνο ο Πολιτισμός μπορεί να παραμείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε την κατάρρευση.
Η προσφορά στον Πολιτισμό είναι εθελοντική, ανιδιοτελής, ανεξάρτητη, γιατί ο Πολιτισμός δεν έχει απόχρωση. Η ενασχόληση με τον Πολιτισμό και την δημιουργικότητα δεν συνεπάγεται αντιπαραθέσεις και συμφέροντα, που οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα. Γι’ αυτό λοιπόν ελάτε μαζί μας, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε, συμβουλεύστε μας, στηρίξτε μας…
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους μας βοηθούν και μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε.»
«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου» είπε ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης στη σύντομη παρέμβασή του «γιατί σήμερα απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Πολιτισμός ενώνει, δημιουργεί, εξωθεί στα άκρα τις δυνατότητές μας…»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.