Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Αχ, αυτό το καταραμένο ΠΑΜΕ...

Σάββατο μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, μέλη του ΠΑΜΕ
μπροστά από τον "Πρωτέα" περιφρουρούν την απεργία
"Αν δεν ήταν αυτοί του ΠΑΜΕ εκεί μπροστά, εμείς θα κάναμε δρομολόγιο..."(!) φέρεται να είπαν κάποιοι από το πλήρωμα του "Πρωτέα", ρίχνοντας το μπαλάκι για τη ματαίωση των δρομολογίων από το λιμάνι του Βόλου προς τις Βόρειες Σποράδες στο απεργιακό κλιμάκιο, που βρίσκεται μπροστά από τις μπουκαπόρτες σε όλα τα λιμάνια τις ημέρες της απεργίας.

Αν αληθεύει η παραπάνω δήλωση, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει πρέφα για το ασφαλιστικό - λαιμητόμος, που ψηφίζεται αύριο, δεν τους αγγίζει η ανεργία, ενώ όσοι έχουν ακόμα μια θέση δουλειάς είναι ικανοποιημένοι από τις απολαβές τους, τις ασφαλιστικές τους καλύψεις και τις συνθήκες εργασίας...

...και ότι αυτό το "καταραμένο ΠΑΜΕ" είναι στους δρόμους και περιφρουρεί την 48ωρη απεργία για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό, μη συμβιβαζόμενο με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας!

Αχ, αυτό το ΠΑΜΕ..!

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.