Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Περιφεριακός Σκοπέλου / Ατύχημα από τα ασκέπαστα χαντάκια..!

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα συνεργείο ρίχνει
"γαρμπίλι" για να σκεπάσει πρόχειρα τα νεροφαγώματα,
μέχρι να παρασυρθεί από την επόμενη βροχή!
Άγιο είχαν 
μητέρα και κόρη!

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οδηγοί, κυρίως μοτοποδηλάτων και πεζοί στον περιφερειακό Σκοπέλου (κλικ) με τα ασκέπαστα εδώ και μήνες χαντάκια, που γίνονται μίνι χαράδρες σε κάθε βροχή, ενώ οι “αρμόδιοι” παίζουν άγαρμπο πινγκ πονγκ ευθυνών, ρίχνοντας το μπαλάκι στον απλήρωτο εργολάβο, την Περιφέρεια, τη ΔΕΥΑ και τον Δήμο, ανάλογα με την πειθώ και την ικανότητα “δημόσιων σχέσεων” που ο καθένας διαθέτει.

Τα μικροατυχήματα, που δεν καταγγέλλονται, άρα και δεν καταγράφονται είναι καθημερινά, αλλά σήμερα το πρωί ο κόμπος έφθασε στο χτένι όταν μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν μητέρα και κόρη, έπεσε στο χαντάκι - νεροφάγωμα που έχει δημιουργηθεί κοντά στον Άγιο Ρηγινάκη με αποτέλεσμα να ανατραπεί και η δεύτερη να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με πρόβλημα στο γόνατο.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”, ο πατέρας της νεαρής είναι διατεθειμένος να προβεί σε καταγγελία - μήνυση, ενώ επιφυλάσσεται και για αγωγή, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.