Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σκόπελος / Σύσκεψη με θέμα την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιάς εν όψει θερινής περιόδου

Επίσκεψη στη Σκόπελο πραγματοποίησαν την Δευτέρα 16 Μαΐου ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου και ο Διοικητής της Δ.Π.Υ. Ν. Μαγνησίας Πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου, οι οποίοι είχαν συζήτηση με τον προϊστάμενο πυραγό Ευάγ. Καραμήντζα και το προσωπικό του Π.Κ. Σκοπέλου για υπηρεσιακά θέματα.
Στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα “Ξενία” με θέμα την πρόληψη και την αντιμετώπιση τυχόν πυρκαγιάς στον πευκόφυτο νησί της Σκοπέλου, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ο δασάρχης Θανάσης Παπαγιάννης και ο προϊστάμενος του Α.Τ. Σκοπέλου.

Στον τέλος τα δύο στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, χωρίς πυρκαγιές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.