Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Αγγ. Ξηντάρης: Δεν υπάρχουν τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊό στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Σκόπελο

Όπως είναι γνωστό από τα μέσα Ιουνίου ξενοδοχείο στη Σκόπελο, όπως και σε όλα τα τουριστικά μέρη, έχει μετατραπεί σε “ξενοδοχείο καραντίνας” και αν κάποιοι τουρίστες βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό και εφόσον έχουν ήπια συμπτώματα θα απομονώνονται σε αυτό το ξενοδοχείο, ενώ σε διαφορετική, βαρύτερη περίπτωση, πραγματοποιείται διακομιδή με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Τις τελευταίες ημέρες αυτό το ξενοδοχείο έχει την “τιμητική” του, αφού αρκετοί είναι αυτοί που επιμένουν ότι γνωρίζουν για “κρυμμένα κρούσματα” που “φιλοξενούνται” και δεν ανακοινώνονται, κάνοντας λόγο και για αριθμούς που αρχίζουν από τα 15 κρούσματα και εκτοξεύονται στα 45!

Μετά από αυτές τις “πληροφορίες” η εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” επικοινώνησε με τον κ. Άγγελο Ξηντάρη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας, ρωτώντας τον αν ισχύει κάτι από τις φήμες…

Ο Πρόεδρος μας είπε:
«Στο “ξενοδοχείο καραντίνας” δεν υπάρχουν τουριστές θετικοί στον κορωνοϊό. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην πιστεύουν και προπαντός να μην διαδίδουν ανυπόστατες φήμες, αλλά να εμπιστεύονται τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Καλούμε όλους, δήμοτες και επισκέπτες, να τηρούν σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.»