Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Δήμος Σκοπέλου | Πρόσληψη εννέα ατόμων ειδικότητας ΥΕ Σχολικών Καθαριστών/στριών

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη εννέα ατόμων –τριών πλήρους και έξι μερικής απασχόλησης–, ειδικότητας ΥΕ  Σχολικών Καθαριστών/στριών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος, για την  καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 24/08/2020 έως και την Τετάρτη 26/08/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ΜΟΝΟ την συνημμένη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλουν  (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: prosopiko@skopelos.gov.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Σημειώνεται ότι ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη ΜΟΝΟ η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Αναλυτικά, η Ανακοίνωση, το Παράρτημα και έντυπο Αίτησης βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου www.skopelos.gov.gr , στους πίνακες των δημοτικών καταστημάτων Σκοπέλου, Γλώσσας, Λουτρακίου, ενώ πληροφορίες θα δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στους τηλεφωνικούς αριθμούς 24243-50103 και 50131 (αρμόδιοι υπάλληλοι Γούλας Γεώργιος και Βασιλική Γκίκα  αντίστοιχα).

"ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ" ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ →ΕΔΩ