Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του δρομολογίου Βόλος-Μαντούδι (ΦΩΤΟ)

Σε σχόλιο αναγνώστη μας που λάβαμε γίνεται ακόμα μια φορά λόγος στην υποκρισία της κυβέρνησης της ΝΔ, που ενώ διατυμπανίζει τη χρήση μάσκας ως μόνο μέσο αποφυγής του ιού, ο κόσμος στα καράβια, τα αεροπλάνα, τα ΚΤΕΛ, τα ΜΜΜ, είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Και στο καράβι της γραμμής που κάνει το δρομολόγιο Βόλος-Σκιάθος-Σκόπελος-Μαντούδι από όπου μας ήρθε το σχόλιο τα φαινόμενα συνωστισμού είναι εμφανή.

Επίσης, λόγω της παντελούς έλλειψης υποδομών και αντιπλημμυρικών έργων, που δείχνει την πραγματική γύμνια του συστήματος, ο δρόμος από Μαντούδι για Χαλκίδα παραμένει κλειστός από το πρωί, λόγω κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να υφίστανται επιπλέον ταλαιπωρία για να φτάσουν κάποια στιγμή στον προορισμό τους, αφού αναγκάζονται από το Μαντούδι να πάνε οδικώς μέχρι την Αιδηψό και από εκεί να περάσουν στην Αρκίτσα με ferryboat (να πληρώσουν και πάλι εισιτήριο) για να πάνε στον προορισμό τους.


Οι υπεύθυνοι, ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι «δεν μπορούν να υποσχεθούν ότι ο δρόμος θα ανοίξει άμεσα και ότι πρέπει να πάρουμε άλλο καράβι».

Πηγή πληροφορίας και φωτογραφιών: 902.gr