Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Μία σπουδαία δωρεά από τον Γιώργο Σταματίου στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου


Τρία φορτηγά αυτοκίνητα της μεταφορικής “Αναστασίου” έφθασαν σήμερα το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου με πολλά και χρήσιμα αντικείμενα, με σημαντικότερο έναν υπερηχοτομογράφο, ο οποίος είναι χρησιμότατος σε ένα απομονωμένο νησί όπως στη Σκόπελο, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ειδική γιατρός για να το χρησιμοποιήσει, όπως η εντατικολόγος κα Ελένη Σαλακίδου, η οποία εδώ και λίγο καιρό προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Σκόπελο, μετά από 15ετή θητεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.


Εκτός από τον υπερηχοτομογράφο, παρελήφθησαν ένας απινιδωτής, ο οποίος θα εγκατασταθεί στη Γλώσσα, πολλά οξύμετρα και άλλο νοσοκομειακό υλικό, πολλές ντουλάπες φύλαξης και αποδυτηρίων, σύγχρονα κρεβάτια νοσηλείας και στρώματα "του κουτιού" και ένα κρεβατάκι νοσηλείας για νήπεια.

Ο συμπατριώτης μας -γεννημένος στη Γλώσσα- Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Γιώργος Σταματίου, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ έχει συνδράμει πολλές φορές το Κ.Υ. με φαρμακευτικό και νοσοκομειακό υλικό, ενώ πριν λίγους μήνες είχε βοηθήσει με το χρηματικό ποσό των 20.000€ στην αγορά ενός μικρού ασθενοφόρου για τις ανάγκες του νησιού.

Για την σημερινή δωρεά ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης μας είπε σχετικά:


Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
του Ομίλου ΙΑΣΩ,
μαιευτήρας - γυναικολόγος
Γιώργος Σταματίου
«Με τον συμπατριώτη μας, πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, μαιευτήρα - γυναικολόγο Γιώργο Σταματίου μας συνδέει μια μακρόχρονη φιλία. Όταν χρειάστηκε να βρούμε χορηγούς για την αγορά ενός μικρού ασθενοφόρου, απαραίτητο για να φθάνει σε δύσκολα σημεία του Οικισμού και να πραγματοποιεί διακομιδές, προσέτρεξα και σε αυτόν, με αποτέλεσμα να προσφέρει 20.000€.

Για την σημερινή του προσφορά, είχαμε έρθει τελευταία σε επαφή και του μετέφερα ότι το Κέντρο Υγείας έχει πολύ μεγάλες ανάγκες και σε συνεννόηση με την Διευθύντρια κα Ρηγίνα Σκλάβου ζητήσαμε και παραλάβαμε σήμερα όλα αυτά τα χρήσιμα και κάποια απαραίτητα αντικείμενα.

Ως Δήμαρχος, αλλά και ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστούμε τον κ. Σταματίου για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη γενέτειρά του, τη Σκόπελο»

Ανάλογες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ εξέφρασε και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Ρηγίνα Σκλάβου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.