Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Υποχρεωτική Στείρωση ή DNA TEST. Τι άλλαξε από 1 Μαρτίου για τα ζώα Συντροφιάς


Τα νούμερα του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα είναι αποκαρδιωτικά. Χιλιάδες  ζώα ταλαιπωρούνται, κακοποιούνται, πεθαίνουν ή θανατώνονται καθημερινά,  ενώ το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας των αδέσποτων ζώων το επωμίζονται  εθελοντικά οι φιλόζωοι.Δυστυχώς, η χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη θέση της Ευρώπης.  Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τις γάτες και τους σκύλους από όλα τα δεινά και τον θάνατο που προκαλεί ο υπερπληθυσμός τους είναι να τα στειρώσουμε. Η στείρωση μπορεί να αποτρέψει τη γέννηση χιλιάδων ζώων, μόνο για να υποφέρουν και να αγωνιστούν για να επιβιώσουν στους δρόμους, να κακοποιηθούν από σκληρούς ή αμελείς ανθρώπους ή να υποστούν ευθανασία σε καταφύγια ζώων λόγω έλλειψης ενός στοργικού σπιτιού.  

Μόνο ένα θηλυκό σκυλί και οι απόγονοί του μπορούν να παράγουν 67.000 κουτάβια σε μόλις έξι χρόνια. Σε επτά χρόνια, μια θηλυκή γάτα και οι απόγονοί της μπορούν να παράγουν 370.000 γατάκια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ" ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.