Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΛΑ.Σ.: Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών της Σκοπέλου!


Συγχαίρουμε τις παίκτριες, το προπονητικό επιτελείο, τους γονείς και όλους τους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας βόλεϊ κορασίδων της Σκοπέλου με την ανάδειξή της σε Πρωταθλήτρια Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, επιτυχίες οι οποίες αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν αναλογιζόμαστε τις αντιξοότητες που είχαν να αντιμετωπίσουν, εξαιτίας και της πολιτικής απαξίωσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από την Πολιτεία.

Σε ένα θαυμάσιο ταξίδι, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και άλλες συνομήλικες, τόπους έθιμα και συμπεριφορές, απέδειξαν ότι με αγωνιστική διάθεση και συλλογικότητα μπορούν να υπερνικηθούν πολλά εμπόδια. 

Οι αξίες αυτές που κατέκτησαν ευχόμαστε να τις συνοδεύουν σε όλες τις φάσεις και τομείς της ζωής τους, τη μόρφωση, την εργασία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, δίνοντας ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο, ειρηνικό, στο μπόι των ονείρων τους!

Θερμά συγχαρητήρια!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος, 17-04-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.