Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Αποκατάσταση κρηπιδότοιχου πρόσδεσης Ε/Γ-Ο/Γ Λιμένος Αγνώντα Σκοπέλου | Καλό τελείωμα!

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου και της εταιρίας ΣΥΝΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Ε, η οποία προέκυψε μετά από δημοπρασία ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση κρηπιδότοιχου πρόσδεσης Ε/Γ-Ο/Γ Λιμένος Αγνώντα Σκοπέλου».

Η όλη διαδικασία (ολοκλήρωση μελέτης, καθορισμός ΧΖΛ Αγνώντα, ηλεκτρονική δημοπρασία, προσυμβατικός έλεγχος, υπογραφή σύμβασης) ολοκληρώθηκε μετά από δυόμιση και πλέον έτη. 


Σε ανακοίνωση του ΔΛΤΣ, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης, σημειώνεται:

«Ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία και συνέργεια με την ανάδοχο εταιρία ώστε το έργο να αποδοθεί γρήγορα για χρήση στις Σκοπελίτισσες και στους Σκοπελίτες.

Από σήμερα και στο εξής, η όλη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών του έργου, αφορά την ανάδοχο εταιρία.  

Καλό τελείωμα!»

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Θετική γνωμοδότηση για την αποκατάσταση του λιμένα Αγνώντα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.