Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος συγχαίρει τις πρωταθλήτριες κορασίδες του Α.Ο. Σκοπέλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου συγχαίρει τις αθλήτριες του Α. Ο. Σκοπέλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 βόλεϊ  κορασίδων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας. 


Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Γιάννη, στη διοίκηση του ομίλου, στους γονείς των αθλητριών και σε όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. 

Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η υπερηφάνεια που νιώθουμε για αυτήν την υπερπροσπάθεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας. Είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι μας να στηρίζουμε τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του τόπου μας, ώστε να προάγεται η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μας δίνοντας τους κίνητρο να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών μας και στον προπονητή που με τόση προσήλωση και αγάπη βλέπουν  πια τους κόπους τους να ανταμείβονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.