Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Τα "μπαλώματα" συνεχίζονται... | Χειριστής ακτινολογικού για ένα μήνα στη Σκόπελο


Αντί η 5η ΥΠΥ να προχωρήσει στην άμεση κάλυψη της θέσης του Ακτινολόγου, αλλά και π 
ροσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, μετακινεί υπάλληλο χειριστή ακτινολόγο από το Κ.Υ. Αλμυρού στη Σκόπελο για τον μήνα Αύγουστο « προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω καλοκαιρινής περιόδου...»

Όπως φαίνεται από το «σκεπτικό»(!) της ανακοίνωσης από το φθινόπωρο οι Σκοπελίτες δεν προβλέπεται να χρειαστούν Ακτινολόγο..!

Τη μετακίνηση μόνιμου υπαλλήλου κλάδου ΔΕ Χειριστών - Εμφανιστών του Κ.Υ. Αλμυρού, στο  Κ.Υ. Σκοπέλου, αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, για το χρονικό διάστημα από 01-08-2022 έως και 31-08-2022, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω καλοκαιρινής περιόδου.

Οι δαπάνες που θα προκύψουν από τη μετακίνηση του υπαλλήλου θα καλυφθούν από την 5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ👇

Διορίστε ΤΩΡΑ Ακτινολόγο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.