Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Έκπτωση 10% σε κάθε αγορά στο super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στη Σκόπελο και σε όλα τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα

Κάθε τρίτεκνη οικογένεια έχει...

έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ!

Η ομοσπονδία τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ ήρθε σε συμφωνία με τα SUPER MARKET "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" και  δίνει το δικαίωμα έκπτωσης 10% σε όλα τα προϊόντα και στο σύνολο του λογαριασμού σε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες στη Σκόπελο. 

  • Για την παροχή της έκπτωσης θα πρέπει να προμηθευτούν τα μέλη του Συλλόγου την ειδική κάρτα "ΚΡΗΤΙΚΟΣ" από τα  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην Σκόπελο και συγκεκριμένα από τις κυρίες Πόπη Χαραλαμπίδου και Λίτσα Γουλιέλμου.

Η ανακοίνωση της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ:

Κάθε τρίτεκνη οικογένεια έχει···

έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ!

Αγαπητοί μας πελάτες, μέλη της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα (ΟΠΟΤΤΕ).

Σε μία αρκετά ιδιαίτερη περίοδο, τόσο για την υγεία όσο και για την οικονομία, προσπαθούμε να  βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές που μας χρειάζονται περισσότερο και να αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα, στηρίζοντας τους έμπρακτα.

Γι' αυτό στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ παρέχουμε 10% έκπτωση στις τρίτεκνες οικογένειες επιλεγμένων περιοχών με τη χρήση της κάρτας club.

Στην έκπτωση περιλαμβάνονται, φρέσκα φρούτα  και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, τυριά  και αλλαντικά κοπής, ψωμί, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης, όλα δηλαδή τα είδη που χρειάζεται όποια οικογένεια έχει τη χαρά να φροντίζει καθημερινά πολλά μέλη!

Η ενεργοποίηση της κάρτας σας, θα πραγματοποιείται βάσει των οδηγιών που θα σας δοθούν κατά την παραλαβή της.

Η έκπτωση 10% θα ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων μας και θα αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής,με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που  μας δείχνετε.

 s/m ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Κάθε  μέρα  δίπλα  σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.