Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία εκμίσθωσης οι πρώην «Καρυάτιδες»

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού διακηρύσσει ότι εκτίθεται με σκοπό την εκμίσθωση σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία που θα διενεργηθεί στα γραφεία του Ιερού Ναού στη Σκόπελο Μαγνησίας, στις 24-7-2022,  ημέρα Κυριακή, από ώρα 13.00 έως 14.00, αγροτεμάχιο εκτάσεως 3.529,05 τετραγωνικών μέτρων κείμενο στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Σκοπέλου Μαγνησίας, στη θέση «ΚΑΡΑΒΟΤΣΑΚΙΣΜΑ».

Το ελάχιστο όριο προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται στο ποσό των 800,00 ευρώ.

Το μηνιαίο μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κάθε έτος σύμφωνα με το ποσοστό του μέσου ετήσιου πληθωρισμού. Η μίσθωση θα έχει πενταετή διάρκεια και το χαρτόσημο της μίσθωσης  βαρύνει τον μισθωτή. Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται στο ποσό των 800,00 Ευρώ και είναι καταβλητέα στην επί της δημοπρασίας επιτροπή, είτε σε μετρητά, είτε με τραπεζική επιταγή νομίμως οπισθογραφημένη, άλλως η προσφορά δε γίνεται  δεκτή. 

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον πλειοδότη. Τα πρακτικά της δημοπρασίας υπόκεινται στην έγκριση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης και των λοιπών όρων και  υποχρεώσεων στο γραφείο του πληρεξουσίου του Ιερού Ναού Δικηγόρου Μιχαήλ Βασιλικού, Κωνσταντά αρ. 123, Βόλος,  τηλ.2421044274.

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

🜊 Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κασσανδριανός

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.