Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Την «τιμητική» της έχει σήμερα η Σκόπελος | Προσοχή με τους απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία

Παίρνουν τηλέφωνο και λένε σε ηλικιωμένους ότι τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα


Σε έξαρση βρίσκονται οι τηλεφωνικές απάτες στο νησί της Σκοπέλου, με το πρόσχημα της πρόκλησης ενός τροχαίου ατυχήματος ή ακόμα και τη νοσηλεία συγγενικού προσώπου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει απανωτά τηλεφωνήματα στη Σκόπελο από σπείρα απατεωνών που τρομοκρατεί τα θύματά τους (κυρίως ηλικιωμένα άτομα), ώστε να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι απατεώνες γνωρίζουν στοιχεία για συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας που βάζουν στόχο, αναφέροντας ονόματα, επάγγελματα και βαθμό συγγένειας, ώστε να γίνουν όσο περισσότερο γίνεται πιστευτοί.

Ενημερώστε τα γνωστά σας ηλικιωμένα κυρίως άτομα, ώστε να μην πέσουν θύματα και κυρίως να μην κινδυνεύουν από την ταραχή, που ούτως ή άλλως δημιουργεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα...

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Τηλεφωνικές οχλήσεις σε κατοίκους της Σκοπέλου - Το Α.Τ. Σκοπέλου εφιστά την προσοχή των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.