Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δεύτερη Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την προστασία του Δάσους της Σκοπέλου

Η συλλογική δράση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους πολίτες της Σκοπέλου για την δασοπροστασία θα είναι το θέμα που θα συζητηθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Λαϊκή Συνέλευση, που θα γίνει στον «Ορφέα», την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Θα μιλήσει ο δασολόγος του Δασαρχείου Σκοπέλου, Χατζηιωάννου Στέφανος.

9 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΒΑΦΙΝΗ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΩΡΦΟΤΕΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΑΦΙΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΤΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΜΕΤΑΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σημερα απ οτι μαθαμε ηρθε υπαλληλος του δασαρχειου για να κανει ελεγχο εκει ... για πες μας, τι μαθατε?τι ειδατε?τι εγινε?

      Διαγραφή
  2. μπορείς να μεταφέρεις στην συνελευση οτι επειδη μας ενδιαφερει και εμας αυτο το θεμα οτι θελουμε να το ακουσουμε "ζωντανα"?????
    σ ευχαριστω :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΙΜΕΡΟ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ.

      Διαγραφή
    2. και για μενα δυσκολο ειναι φιλε να ερθω σκοπελο. για λογους υγειας ειμαι Αθηνα. επειδη με ενδιαφερει να ακουσω τι θα πουν και απο το δασαρχειο θελω οιι υπεθυνοι να μεταφερουν στα μελη της συνελευσης οτι ζηταμε να μεταδοθει ζωντανα οπως τις προηγουμενες φορες.

      Διαγραφή
  3. Εσείς οι Αλοννησιώτες γιατί δεν κάνετε λαϊκές συνελεύσεις ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας;
    Ποιός περιμένετε να τα λύσει αυτοί που τα δημιουργούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΝΗΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΛΕΙ ??
    ΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ....

    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ??

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΟΥΦΤΕΛ...ΩΜΑ ΣΤΟ ΔΑ-ΣΟΣ

    ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
    ΚΑΝΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να καλέσουμε εμεις στην αλοννησο καποιον απο το δασαρχειο Σκοπέλου, να αναρτηθει εδω στην εφημεριδα πότε ειναι να έρθει το άτομο αυτό και να εκθέσετε τα προβλήματά σας σε συνεργασία με το Δασαρχείο Σκοπέλου και όχι να μιλάμε απο δω και απο κεί.

      Διαγραφή
    2. και ποιος ακριβως να ερθει στο νησι ρε φιλε??? εδωμε τα χιλια ζορια να πανε στη σκοπελο, φανταζεσαι να ερθει και εκει? και ποιος θα καλυψει τα εξοδα του υπαλληλου?(διαμονη, εισιτήρια)

      Πρέπει να σκεφτομαστε προτού μιλήσουμε ...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.