Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δήμου

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε στην καθιερωμένη προχριστουγιεννιάτικη εκδήλωση (bazaar 2012), που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου με τους φορείς του νησιού στις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο κτίριο Γυμνασίου-Λυκείου.
Έτσι στην αίθουσα 2 του Γυμνασίου Σκιάθου φιλοξενήθηκαν η έκθεση χειροποίητων αντικειμένων και γλυκισμάτων και το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, που οργάνωσε ο Σύλλογός μας για μικρούς και μεγάλους.
Χάρη στην εθελοντική προσφορά, πρωτοβουλία, εμπνευσμένη δημιουργικότητα των μελών του δημιουργήθηκε ένα καλαίσθητο εκθετήριο, το οποίο θαύμασαν και τίμησαν δεόντως όλοι οι συμμετέχοντες στη γιορτή αυτή.
Στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής πήραν μέρος πολλά...
παιδιά, τα οποία έπλασαν κουραμπιέδες σε χριστουγεννιάτικα σχήματα και αφού ψήνονταν, μοιράζονταν στον κόσμο που παρευρισκόταν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τα μέλη του για την άριστη συνεργασία, συνεννόηση και το ζεστό κλίμα που αναπτύχθηκε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά όλων αυτών των έργων των χειρών και της καρδιάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.