Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πρότυπο Διαγνωστικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο / Παράρτημα Σκοπέλου

Από τον Νοέμβριο άνοιξε και λειτουργεί στη Σκόπελο παράρτημα Μικροβιολογικού Εργαστηρίου. Πλέον όλες οι δειγματοληψίες για Μικροβιολογικές εξετάσεις εκτελούνται στο νησί μας και δεν υπάρχει ανάγκη ταξιδιού για το σκοπό αυτό. Επίσης, μπορούν να εξυπηρετούνται και να αποφεύγουν μακρινές μετακινήσεις για Μικροβιολογικές εξετάσεις, ασθενείς από τη Γλώσσα και την Αλόννησο.
Το Εργαστήριο ιδρύθηκε από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μικροβιολογίας κ. Σπύρο Πουρνάρα το 2000 και λειτουργεί υπό την ευθύνη της ιατρού Μικροβιολόγου-Βιοπαθολόγου κας Αλεξάνδρας Πολύζου-Πουρνάρα. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, χρησιμοποιεί τα πιο αξιόπιστα διεθνώς αντιδραστήρια και εκτελεί όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.
Οι εξετάσεις εκτελούνται αξιόπιστα και γρήγορα και τα αποτελέσματα δίνονται στον ασθενή την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Πραγματοποιούνται αιμοληψίες σε...
βρέφη και παιδιά και αιμοληψίες κατ’ οίκον. Το παράρτημα της Σκοπέλου είναι ανοιχτό όλα τα πρωινά και λειτουργεί χωρίς ραντεβού. Τέλος, το Εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, τα Ταμεία του Στρατού και Λιμενικού και με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Το προσωπικό του Εργαστηρίου καλύπτει από πολλά χρόνια ανάγκες των Σκοπελιτών σε μικροβιολογικές εξετάσεις και υπό τη νέα του μορφή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετήσει όλες τις σχετικές ανάγκες.
Το Εργαστήριο στεγάζεται στο πρώην ιατρείο του Ιατρού κ. Ηλία Σκαβέντζου, πολύ κοντά στο λιμάνι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2424024555, 2421076650