Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Γλώσσα: Συγκέντρωση ελαιόλαδου για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία και πράξη αγάπης από το ελαιοτριβείο Αντωνίου στη Γλώσσα. Σε εμφανές σημείο του εργοστασίου υπάρχει πινακίδα που ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι συγκεντρώνεται λάδι για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Οι αποδόσεις είναι πολύ καλές και αρκετοί είναι αυτοί που, διακριτικά και με ικανοποίηση, αφήνουν κάποια λίτρα λάδι ανάλογα με τη σοδειά τους.
Το ελαιόλαδο που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στον π. Αλέξιο για διανομή.

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΑ

    ΒΓΑΛΤΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ
    ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΘΕΡΜΟ .
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ .

    Δ.Θ
    ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΣ -ΜΥΤΙΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ Ν.ΓΚΟΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση επεξεργάζεται τις ελιές χρεώνοντας το κιλό την ελιά σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ΄ότι χρεώνει ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ της Σκοπέλου. 9 λεπτά στον Αντωνίου, 14 στο συνεταιρισμό, αν δεν είσαι συνέταιρος και 10 αν είσαι συνέταιρος. 9 λεπτά και έρχεται το φορτηγό τις φορτώνει απ΄το κτήμα σου και τις μεταφέρει Γλώσσα. Κρίμα για το συνεταιρισμό, που αντί να βγει με χαμηλότερες τιμές στην πιάτσα και να κερδίσει τους παραγωγούς, έχασε και τους μετόχους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με το σχολιο 10;01 πολυ καλη η φετινη εξυπηρετιση του ελαιοτριβειου της γλωσσας.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΓΚΟΥΜΑΣ ομως ηταν πολυ συνεργασιμος κ εξυπηρετικος κανοντας οτι μπορουσε για να μας φερει οσο πιο γρηγορα τις ελιες μας στο ελαιοτριβειο αψυφοντας την καθε δυσκολια που αντιμετοπιζε.Μπραβο στο παιδι κ οπως τον λεμε εμεις οι σκοπελιτες (ΛΑΚΗ) εδωσες την ψυχη σου για να βγαλεις εις περας την παραγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΥΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ!!! ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο στον κ.αντωνιου.συγχαρητηρια για την ολη οργανωση της επιχειρησης .αλλα πως εξηγει το φαινομενο ο συνεταιρισμος σκοπελου;αυτο που συμβαινει με την επιχειρηση του κ. αντωνιου,δηλαδη η αψογη εξυπηρετηση ,το μικροτερο κοστος και ενδεχομενως η καλυτερη ποιοτητα λαδιου,και το ιδιο κοστος για ολους ,θεωρω οτι επρεπε να συμβαινει με τον συνεταιρισμο σκοπελου.γιατι αν δεν συμβαινει αυτο, τοτε ο καθενας μπορει να σκεφτει, γιατι οχι ιδιωτικοποιηση και ελευθερος ανταγωνισμος.και αν το επιχειρημα του συνεταιρισμου ειναι οτι αν μεινει μονος του ο κ. αντωνιου θα γινει πολυεθνικη,εμεις εδω ειμαστε για να ξαναφιαξουμε δικη μας επιχειρηση η αλλον συνεταιρισμο,αξιο να ανταγωνιστει την ιδιωτικη επιχειρηση.περιμενω μια απαντηση απο τον συνεταιρισμο,σαν εξηγηση του φαινομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητή/ε
      μην περιμένεις απάντηση από τον Συνεταιρισμό. Έχουν μάθει να μιλούν μόνο μεταξύ τους.
      Ο συνεταιριστής κ. Γ. Δρόσος είχε στείλει, πριν μήνες, επιστολή στον Συνεταιρισμό και ζητούσε οι συνεταιριστές που θα πάνε τον καρπό στο ελαιοτριβείο του Συνεταιρισμού να πληρώνουν -λόγω κρίσης- με λάδι.
      Ακόμα περιμένει απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που ο 10:21 δεν κρύβει τις βλέψεις του... Η ιδέα να αντικατασταθεί ο συνεταιρισμός απο κάποιον ή κάποιους ιδιώτες είναι παλιά... Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ όπως και όλοι οι γνωστοί μου εξυπηρετηθήκαμε άψογα από συντοπίτες εργάτες χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ έχει ήδη παραχθεί περίπου 800 τόνους λάδι αν δεν κάνω λάθος. Η μονοδιάστατη παρουσίαση όμως ενός θέματος στην σελίδα σας αφήνει από την μια λάθος εντυπώσεις και απο την άλλη τροφή για του κάθε είδους παπαγαλάκια κ' αρπακτικά. Σας παροτρύνω να απευθυνθείτε κ' στους υπευθυνους του συνεταιρισμού μιας κ' η σωστή δημοσιογραφία δεν τρέχει μόνο εκεί όπου την καλούν...

      Διαγραφή
    3. Aγαπητέ Ανώνυμε 9 Δεκεμβρίου 2012 11:55 μ.μ. η εφημερίδα και εγώ προσωπικά πάω όπου με καλούν... Όταν τον Νοέμβριο του 2010 ζήτησα από τους «υπεύθυνους του Συνεταιρισμού» να κάνω ένα φωτογραφικό θέμα για την ελιά και το λάδι δεν μου το επέτρεψαν και ούτε θέλησαν να πουν δυό λόγια για την παραγωγή αυτής της περιόδου.
      Όπου «τρώω πόρτα» δεν πηγαίνω να παρακαλέσω και εσείς αν θέλετε θεωρείστε ότι δεν κάνω καλά την δουλειά μου. Είναι δικαίωμά σας.
      Υ.Γ.: Κλείνω τα σχόλια γιατί η ανάρτηση μιλάει για συγκέντρωση λαδιού για αναξιοπαθούντες και όχι για το ποιό είναι το καλύτερο ελαιοτριβείο. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ελαιοπαραγωγοί.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.