Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Θάνατος επιβάτη στο «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ»

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χτες το απόγευμα στο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόρειες Σποράδες προς Βόλο, όταν στο λιμάνι της Σκιάθου επιβιβάστηκε ασθενής 80 ετών, που διακομιζόταν από το Κ.Υ. Σκιάθου προς το νοσοκομείο του Βόλου σε πολύ βαριά κατάσταση, χωρίς συνοδεία ιατρού (το γνωστό πρόβλημα).
Λίγο μετά τον απόπλου από τα μεγάφωνα του πλοίου έγινε επείγουσα έκκληση εάν μεταξύ των επιβατών υπάρχει ιατρός να πάει άμεσα στη ρεσεψιόν. Στην αγωνιώδη έκκληση του πληρώματος ανταποκρίθηκαν άμεσα η παιδίατρος του Κ.Υ. Σκοπέλου κα Μαρία Τσάμπρα και η αγροτική ιατρός του Κ.Υ. Σκοπέλου κα Αλίκη Αγγελάκη, οι οποίες κατέβαλαν απέλπιδες προσπάθειες να σώσουν τον ηλικιωμένο άντρα με τα ελάχιστα μέσα που διέθετε το καράβι, μιας που δεν υπήρχε συνοδός ιατρός με τον αναλογούντα εξοπλισμό.
Ο ασθενής όμως βρισκόταν ήδη σε κώμα και όλες οι προσπάθειές τους στο τέλος απέβησαν άκαρπες. Ο ηλικιωμένος κατέληξε πριν το πλοίο προσεγγίσει στο λιμάνι του Βόλου όπου και τον περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, ο 80χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «ΑΧΙΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ "επωνυμος"
    θα ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Κ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΡΩΝ.

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΠΟΥ.

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ.

    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.