Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Υποτροφία σε Σκιαθίτισσα αριστούχο

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκιάθου μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, έλαβε χώρα η χορήγηση, από τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ», Νικόλαο Πλωμαρίτη, υποτροφίας για το τέταρτο και τελευταίο έτος σπουδών της, στην απόφοιτο του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών και Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Μαρίνα Καραθάνου του Βασιλείου και της Ευμορφίας.
Η ως άνω υπότροφος αποφοίτησε από το Λύκειο Σκιάθου κατά το σχολικό έτος 2007-2008 και την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε υπότροφος του εν...
λόγω Ιδρύματος, λαμβάνοντας από το ακαδημαϊκό έτος 2008 - 2009 και μέχρι φέτος την ετήσια υποτροφία σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Το ως άνω Ίδρυμα συνεχίζει το έργο του για την επίτευξη του σκοπού του, ήτοι την χορήγηση υποτροφιών σε αριστούχους μαθητές ή μαθήτριες Λυκείου, των οποίων, είτε αμφότεροι οι γονείς ή ένας εξ αυτών κατάγονται από τη Σκιάθο, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, για τις σπουδές τους σε ανώτατες Σχολές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και μέχρι πέρατος των σπουδών τους, υπό τον όρο της κανονικής προαγωγής τους από έτος σε έτος [2 εξάμηνα] και εφόσον το ετήσιο εισόδημα των γονέων εκάστου υποψηφίου δεν ξεπερνά το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.