Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Λύση της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Σκιάθου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. με ένα και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την λύση της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Σκιάθου. Ανάληψη των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της, από το Δήμο Σκιάθου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση που έστειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου Αθ. Ζλατούδης το κατεπείγον της συνεδρίασης προκύπτει από το γεγονός ότι αν η λύση της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Σκιάθου δεν έχει γίνει μέχρι την παρέλευση της 31η Δεκεμβρίου 2012 θα επιβληθούν πρόστιμα.
Δώρο Χριστουγέννων
Σε σχόλιό της με τίτλο «Τίτλοι τέλους για...
το δημοτικό μας ραδιόφωνο» η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου τονίζει:
«Ο κ. Πλωμαρίτης και οι συν αυτώ αποφάσισαν να κάνουν δώρο σε όλους μας, λόγω εορτών και σε έκτακτο συμβούλιο την Παρασκευή 21-12-2012 θα προβούν στην οριστική διάλυση του ραδιοσταθμού.
Ας σημειωθεί ότι βάσει νόμου δεν μεταφέρονται οι αρμοδιότητες στο Δήμο. Μόνο τα χρέη.»

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.