Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου για την υποβάθμιση του παραρτήματος ΙΚΑ-ΤΕΑΜ Σκοπέλου

Επιστολή προς τον Διοικητή του ΙΚΑ - ΤΕΑΜ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, με την οποία ζητείτα η αναθεώρηση της απόφασης για την υποβάθμιση του παραρτήματος Σκοπέλου και επαναφορά των αρμοδιοτήτων του.
Η επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Γιολδάσης και κοινοποιείται στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή, από τους οποίους ζητείται η υποστήριξη του αιτήματος, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Στην από 15/10/12 επιστολή μας σχετικά με το κλείσιμο του παραρτήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Σκόπελο, είχαμε επισημάνει τα προβλήματα που θα παρουσιάζονταν σε πιθανή περίπτωση κλεισίματος του παραρτήματος στην Σκόπελο ή και στην περίπτωση υποβάθμισης του παραρτήματος σε γραφείο διαβιβαστικού χαρακτήρα.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ επέλεξε την υποβάθμιση του παραρτήματος σε γραφείο διαβίβασης εγγράφων και φακέλων.

Τι συμβαίνει σήμερα: οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες των νησιών Σκοπέλου και Αλοννήσου σε σύνολο 15.000, καταθέτουν το...
έγγραφο στο γραφείο του ΙΚΑ στην Σκόπελο, το οποίο διαβιβάζεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ Βόλου, στη συνέχεια οι υπηρεσίες ζητούν από το γραφείο της Σκοπέλου την αποστολή του φακέλου/αρχείο στο Βόλο, αφού εξετάζεται το θέμα, διαβιβάζεται η απόφαση στο γραφείο της Σκοπέλου.

Εάν υπάρχουν θέματα για περαιτέρω διερεύνηση τότε είτε ο ενδιαφερόμενος ταξιδεύει στο Βόλο με ό,τι αυτό συνεπαγεται (έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής κλπ) ή στέλνεται επιστολή στο γραφείο στη Σκόπελο.

Σε περίπτωση δε, που λείπει κάποιο έγγραφο τότε ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ταξιδέψει στο Βόλο ή να περιμένει όποτε τελειώσει η αλληλογραφία και η συλλογή όλων των στοιχείων.

Λάβετε υπόψη τα έξοδα και την κακή συγκοινωνιακή σύνδεση ιδιαίτερα τον χειμώνα, καθώς και την καθυστέρηση στην διεκπεραίωση των υποθέσεων, με το πήγαινε έλα εγγράφων και ενδιαφερομένων.

Παρακαλούμε θερμά δείτε και την ανθρωπιστική πλευρά του θέματος ώστε να μην τιμωρούνται 15.000 κάτοικοι και επαγγελματίες των νησιών.

Ζητούμε να αναθεωρήστε την απόφαση σας για την καλυτερη εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκομένων και να επαναφέρετε τις αρμοδιότητες που είχε το παράρτημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.