Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Σκιάθος / Ένα ERGON άκρως οδηγικό…

Τα πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου ετοιμάζουν και φέτος τα σακίδιά τους για την κατασκήνωση που θα γίνει 20 με 26 Ιουλίου στον παραδεισένιο Ασέληνο της Σκιάθου. Μαζί τους θα είναι Πουλιά και στελέχη από την Κοζάνη για να μοιραστούν το όνειρο της κατασκήνωσης με τον μοναδικό τρόπο που ο Οδηγισμός οργανώνει. 
Η κατασκήνωση αποτελεί το αποκορύφωμα της δουλειάς στο Σμήνος κατά τη διάρκεια του χρόνου. Όπως φάνηκε από την αξιολόγηση των Πουλιών η χρονιά που πέρασαν ήταν «σκέτη γλύκα».

Αυτό το απέδειξαν όταν τα 26 Πουλιά του Σμήνους Σκιάθου όταν φιλοξενήθηκαν στο χώρο του εστιατορίου ΕΡΓΟΝ της Σκιάθου. Εκεί αφού ζωγράφισαν τις ποδιές κουζίνας τους, έριξαν, πιπέρι, αλάτι ή ζάχαρη στις δράσεις του χειμώνα αξιολογώντας αρνητικά, μέτρια ή θετικά αντίστοιχα τις συγκεντρώσεις της χρονιάς. Καλοκαιρινά και αποκριάτικα πάρτι, εκδρομές εντός και εκτός του νησιού, πράξεις προσφοράς, εκπλήξεις, εργαστήρια και παιχνίδια στην πόλη και φυσικά πολλά ΜΠΙΣΚΟΤΑ ήταν λίγα από τα δρώμενα του περασμένου χειμώνα.

Αφού έκαναν την γευστική αξιολόγησή τους, ως μικροί μάγειρες συμμετείχαν στα μαθήματα μαγειρικής του ΕΡΓΟΝ. Πρόκειται για ένα θεσμό του καταστήματος που ενθαρρύνει πολύ ιδιαίτερα τους ευρωπαίους τουρίστες της Σκιάθου. Μετά σαν μια ομάδα στο μεγαλύτερο παιδικό τραπέζι που στρώθηκε ποτέ στο ΕΡΓΟΝ φάγανε όλα...
τα Πουλιά μαζί αυτά που μαγείρεψαν με τη βοήθεια του σεφ Τζόβι Κοφινά και ευχήθηκαν ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Στο έργο του οδηγισμού στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο στελέχη εθελοντές, είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου, της πολιτεία αλλά και των επιχειρήσεων.

Το χειμώνα 2013-2014 δίπλα μας ήταν οι επιχειρήσεις BANANISTAS, Ergon, Ασπρόλιθος, το μάρκετ Αστέρας, η ομάδα Σκιάθος Mountain bikes, τα βιβλιοπωλεία My Point και Λυχνάρι, ο Avanti fm, το γυμναστήριο Aquarius, η Επικοινωνία ΕΠΕ, η εταιρία αναψυκτικών 3 Ε, ο Τζόβι Κοφινάς και φυσικά ο κ. Ξενάκης όπως κάθε χρόνο. Τους ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εθελοντική αυτή προσπάθεια.

Και ενώ τα Πουλιά ετοιμάζονται για μια αξέχαστη κατασκήνωση σας εύχονται καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.