Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. ο Δημ. Χρυσάνθης

Την παραίτησή του υπέβαλε από μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Χρυσάνθης, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία για να συγκροτηθεί σε σώμα του νέο Δ.Σ.
Ο Δημήτρης Χρυσάνθης μιλώντας  πριν λίγο στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» επικαλέστηκε προσωπικούς, αλλά και ηθικούς λόγους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους συνεργάτες του στο προηγούμενο Δ.Σ., που μαζί εργάστηκαν για μια ομολογουμένως επιτυχημένη αθλητική χρονιά, τους επαγγελματίες του νησιού που στήριξαν την ομάδα και όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα σε αυτή τα δύσκολα χρόνια.

Τέλος εύχεται στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία, ενώ δηλώνει ότι θα είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, όποτε αυτό χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.