Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ρώσοι δημοσιογράφοι στη Σκόπελο

Με πρωτοβουλία του κ. Σέργιου Στερεόπουλου από το GATS TRAVEL και της “SPYROU HOTELS & COMPANIES” πραγματοποιήθηκε  ταξίδι Εξοικείωσης και Γνωριμίας (Fam & Press Trip) διακεκριμένων Ρώσων δημοσιογράφων του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ στην Σκόπελο.

Οι πτήσεις charter από την Μόσχα προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι το Φθινόπωρο. Η συνεργασία του κ. Στερεόπουλου με κορυφαίο Ρώσο Tour Operator ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιων και επίπονων προσπαθειών. Το εβδομαδιαίο  - καλοκαιρινό πρόγραμμα τους περιλαμβάνει και τα 3 νησιά των Βόρειων Σποράδων. Η σχετική πρωτοβουλία τοποθετεί για πρώτη φορά την Σκόπελο σε οργανωμένα τουριστικά προγράμματα της ρώσικης τουριστικής αγοράς και η επιτυχία της θα σηματοδοτήσει περαιτέρω ανάπτυξη της τόσο αναγκαίας προσέλκυσης ξένων τουριστών στο νησί.

Γιώργος ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.