Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται, ότι σύμφωνα με το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα παρασκευή (27-06-2014) από τις απογευματινές ώρες και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (28-06-2014) στην ηπειρωτική Θεσσαλία και τις Βόρειες Σποράδες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους άνεμους (7 με 8 μποφόρ) και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις.

Στις περιοχές ανατολικής Στερεάς Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Χαλκιδικής, νήσων Βορείου Αιγαίου και Κυκλάδων είναι σήμερα υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες (δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης), καθώς και την χρήση υπαίθριων ψησταριών και την ρίψη αναμμένων τσιγάρων. Επίσης απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου η καύση των αγρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.