Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα 2014 στη Γλώσσα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Γλώσσας, το Σύλλογο Επαγγελματιών  Γλώσσας - Λουτρακίου, τη Χορευτική Ομάδα Γλώσσας - Λουτρακίου, εκπαιδευτικούς των σχολείων της Γλώσσας και τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικες γιορτές και δράσεις για τα παιδιά …αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά!

Έτσι λοιπόν:

Κυριακή 7 Δεκέμβρη 2014 στις 11.00 στην πλατεία της Γλώσσας,
«…στη Φάτνη με το θείο βρέφος»
Η γραφική πλατεία της Γλώσσας ντύνεται χριστουγεννιάτικα.
Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2014 στις 15.00 στο «Λούκι»,
«…τα Χριστούγεννα είναι των παιδιών»
  • Τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές αυτής της μέρας, στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, βρίσκουν κρυμμένους θησαυρούς, κερδίζοντας πολλά-πολλά δώρα, παρουσιάζουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δρώμενα και χορούς, γεύονται τα γλυκά και τα ζεστά ροφήματα που έχουν οι μαμάδες τους ετοιμάσει και βραβεύουν την καλύτερα μαμαδίστικη χριστουγεννιάτικη λιχουδιά!
Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2014 στις 16.00μμ στην πλατεία της Γλώσσας,
«το μήνυμα των Χριστουγέννων…»
  • Η Φάτνη, οι μάγοι, οι βοσκοί, τα αστέρια και οι άγγελοι μας μιλούν για τη μαγική νύχτα των Χριστουγέννων. Οι ευχές των παιδιών, ταξιδεύουν στον ουρανό και ο Άγιος Βασίλης μας ξεσηκώνει με τα πολλά του δώρα και τις εκπλήξεις του… 
Ζεστά, μυρωδάτα ροφήματα για τη κρύα νύχτα και γλυκές γεύσεις για τη γιορτή, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους

Σας περιμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.