Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Αναβάλλεται για το 2021 η μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού στο νησί της Σκοπέλου

Η διοργανωτική επιτροπή του «8ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Διαμαντής Παλαιολόγος»  αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του Φεστιβάλ για τον Ιούλιο του 2021. 
Μετά τις εξαγγελίες του Υπουργείου Πολιτισμού για τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις σε ανοιχτό χώρο, αλλά και μετά τα εξατομικευμένα μέτρα του ΥΠΠΟΤ για τις παραστατικές Τέχνες βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναβάλουμε το 8ο Φεστιβάλ για τον Ιούλιο του 2021.

Η διοργανωτική επιτροπή μελέτησε προσεκτικά όλα τα δεδομένα, τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και τις πιθανότητες μεταφοράς ημερομηνίας διεξαγωγής του φεστιβάλ εντός του 2020 αλλά δυστυχώς με αίσθημα ευθύνης για τους χορευτές, μουσικούς, θεατές και εθελοντές και δεδομένου ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια τους βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε το φεστιβάλ για την επόμενη χρονιά.
Η παράδοση, ο χορός, η μουσική και τα φεστιβάλ είναι χαρά, ξεγνοιασιά, φιλίες, γνωριμίες, γλέντια και διασκέδαση. Πάνω από όλα όμως οφείλουν να παρέχουν ασφάλεια σε όσους συμμετέχουν. Δυστυχώς με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορούμε να παρέχουμε με αξιοπιστία όλα αυτά που οφείλουμε ως διοργανωτές.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούλιο του 2021 με υγεία και ασφάλεια.