Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου | Εγγραφές στην Α' Δημοτικού

Σας ενημερώνω ότι από 15 έως και 29 Μαΐου 2020, από 10:00 έως 12:00 καθημερινά,  θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές στην Α' τάξη, για το σχολικό έτος 2020-2021.
Καλούνται λοιπόν οι γονείς και οι κηδεμόνες που τα παιδιά τους γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014, να προσέλθουν στο Δημοτικό Σχολείο, ώστε να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους.

Εγγραφές μετά τις 30 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
             
Επισημαίνεται ότι οι γονείς - κηδεμόνες:
1. Δεν χρειάζεται να προσκομίσουν πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών. Τα πιστοποιητικά αναζητούνται από τη  διεύθυνση του δημοτικού σχολείου από το Πληροφοριακό σύστημα  «myschool».

2. Οι αλλοδαποί θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν πιστοποιητικό γέννησης ή ληξιαρχική πράξη (μεταφρασμένα).

3. Θα πρέπει να προσκομίσουν το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας  Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το συγκεκριμένο έντυπο, καλό θα είναι, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να το εκτυπώσουν και να το φέρουν συμπληρωμένο από τον γιατρό, διαφορετικά θα το παραλάβουν από το σχολείο και θα πρέπει να επανέλθουν για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

4. Θα πάρουν από το νηπιαγωγείο τη Βεβαίωση Φοίτησης μαθητή, η οποία θα προσκομιστεί για την εγγραφή στο Δημοτικό. (Το Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό με την λήξη των μαθημάτων).

Σας υπενθυμίζω ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα πρέπει  να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από την Πολιτεία.

Παρακαλείσθε λοιπόν να προσέρχεστε στον χώρο του σχολείου φορώντας μάσκα.

Η Διευθύντρια
Τουτουτζόγλου Φραγκούλα