Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η Spyrou Skopelos Experience επιβραβεύει εμπράκτως το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδα

Οι Υγειονομικοί, πέρα από συγχαρητήρια αξίζουν και την επιβράβευσή μας

Η μάχη που δίνουν καθημερινά με τον Covid-19 οι υγειονομικοί φορείς της χώρας είναι δύσκολη και επίπονη και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας, η “Spyrou Skopelos Experience” προσφέρει έκπτωση 25% για όλα τα καταλύματά της στην Σκόπελο σε γιατρούς και νοσηλευτές, που με κατάθεση ψυχής στηρίζουν όλους μας.

Ο γενικός διευθυντής της Spyrou Skopelos Experience, κ. Γιώργος Μιχάλης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Επιβραβεύουμε τους συνανθρώπους μας που με κόπο και αυταπάρνηση κράτησαν το δημόσιο σύστημα υγείας όρθιο καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού στη χώρα μας. Είναι οι δικοί μας ήρωες. Αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό μας. Ως “Spyrou Skopelos Experience”  στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους ανθρώπους αυτούς».

Η ειδική αυτή έκπτωση θα δοθεί σε:

‘Ολο το επιστημονικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Απαιτείται, κατά την άφιξη, η επίδειξη του επαγγελματικού δελτίου απασχόλησης, της επαγγελματικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου.

Η ειδική έκπτωση 25% υπολογίζεται επί των Flexible Rates του συστήματος κρατήσεων μας.

Οι σχετικές κρατήσεις και διαμονές αφορούν σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας των καταλυμάτων μας, βάσει των κυβερνητικών αποφάσεων. Δεν υφίσταται περιορισμός στον αριθμό των μελών της οικογένειας του δικαιούχου και στον αριθμό των διανυκτερεύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο 2106919111 ή γράψτε μας στο bookings@skopeloshotels.eu