Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΣΟΚ για δύο Σκοπελίτισσες | Πήγαν στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση και βρήκαν αλλαγμένη την κλειδαριά!

Πήγαν την περασμένη Δευτέρα στην επιχείρησή τους και βρήκαν αλλαγμένη την κλειδαριά "λόγω απομάκρυνσής τους"! Πρόκειται για δύο μέλη της "SAINTUKERI ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.", τα οποία μετά από αυτή την εξέλιξη, έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση - ενημέρωση!
«Έχοντας επίγνωση της σχέσης μας με τους πελάτες της "SAINTUKERI ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.", θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι προσωρινά θα απέχουμε από τις υποχρεώσεις και την εργασία μας σε αυτή. Πολύ περισσότερο που βρήκαμε την Δευτέρα 11-05-2020 την κλειδαριά αλλαγμένη

Θεωρούμε ότι η απομάκρυνσή μας (διαγραφή;) συντελείται με τρόπο που αντιβαίνει στο νόμο και το καταστατικό και έχουμε γι' αυτό προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως το καταστατικό επιτρέπει και επιβάλλει.
Ενδεχόμενα λόγω κορωνοϊού η απόφαση του Δικαστηρίου θα καθυστερήσει. Εμείς με υπομονή θα την αναμένουμε για να επανέλθουμε επειδή πιστεύουμε ότι οι ηθικές αρχές, που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, είναι ο διάλογος, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη και η διαφάνεια, αξίες που θεωρούμε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν εκλείψει.    

Με εκτίμηση,
Νινέττα Χύμα-Κοσμά
Συνιορίτσα Καραγιαννάκη»