Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ξεκινά η επισκευή του δρόμου στο Γλυφονέρι (video)

Επικαιροποίηση (23-5-2020)
Ενημερώθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων και συμφώνησαν
ώστε το έργο να αρχίσει άμεσα.
Όπως εκτιμάται ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία σε 10 το πολύ ημέρες.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσει το έργο της επισκευής του δρόμου στον Άγιο Κωνσταντίνο (Γλυφονέρι), ο οποίος είναι κλειστός από τις αρχές Απριλίου, λόγω της σοβαρης ζημιάς που έχει υποστεί από τις έντονες βροχοπτώσεις και αναμένεται να τελειώσει σε δέκα περίπου ημέρες, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία.

«Έχουμε τα χρήματα, έχουμε και την μελέτη για το “προσωρινό” έργο» λέει ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο που συνθλίβει τους μικρούς Δήμους, κυρίως λόγω της έλλειψης πιστοποιημένων τεχνικών υπηρεσιών και της υποστελέχωσης τους. Εδώ κρίνεται η αποφασιστικότητα των δημοτικών αρχών, των υπηρεσιων και των συμβουλίων τους να δώσουν λύσεις και όχι μόνο καταγγελίες

Κλείνοντας ο Δήμαρχος δηλώνει αισιόδοξος γι΄αυτό και άλλα παρόμοια έργα στα οποία «όλοι μαζί πραγματικά και όχι μόνο στα λόγια, μπορούμε να προσπαθήσουμε και να δώσουμε λύσεις
«Το έργο στο Γλυφονέρι πήρε το δρόμο του» λέει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου Άγγελος Ξηντάρης, ο οποίος στέλνοντας μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες τονίζει ότι «η “λογική” ό,τι καταστρέφεται να κλείνει μας βρίσκει αντίθετους. Ας πάρουν όλοι την ευθύνη που τους αναλογεί. Τα λουκέτα δεν είναι λύση».

Είμαστε ανενημέρωτοι

Ανενημέρωτη δηλώνει η αντιπολίτευση για την πορεία του έργου. Σε επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι με τον Δημήτρη Ευσταθίου και τον Γιωργό Αναγνώστου, περίπου στο ίδιο πνεύμα και οι δύο είπαν στην εφημερίδα ότι είναι υπέρ των έργων στο νησί, θα μπορούσαν να βοηθήσουν αν τους ζητηθεί, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν καμμία ενημέρωση από τον Δήμαρχο για το έργο και την εξέλιξή του.