Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Το έργο μας… κάνουμε ΠΡΑΞΗ! | Ετήσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου

Ο ετήσιος απολογισμός μας από την εκλογή μας στη Δημοτική Αρχή, συμπίπτει με την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας covid-19.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, με σύνεση, μετριοπάθεια κυρίως όμως ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα.

Αυτές οι θέσεις μας, συμβολίζουν την αλλαγή ήθους και τη σοβαρότητα που διακρίνει την ομάδα μας.

Ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων των πολιτών, φορέων και επιχειρηματιών, που έχουν στόχο την ευημερία του νησιού. Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, σε όλους τους εργαζόμενους που μας περιστοιχίζουν με αίσθημα εμπιστοσύνης, δουλεύοντας εντατικά για το καλό του νησιού. Η εργατικότητα και η απόλυτη αφοσίωση των εργαζόμενων του Δήμου, της ΔΕΥΑΣ και του Λιμενικού Ταμείου, ενισχύει το έργο μας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποτελεσματική συνεργασία, στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, στον Υπουργό Τουρισμoύ Χάρη Θεοχάρη, στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λινά Μενδώνη, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, στον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Νικόλαο Ντίτορα, στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.
Θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές, δωρητές, που με τη διακριτική, αδιάλειπτη και γενναιόδωρη  προσφορά τους βοηθούν στις ανάγκες του τόπου μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δεκάδες εθελοντές, στους συλλόγους, στους επικεφαλείς των Αρχών και Υπηρεσιών για την άριστη συνεργασία και την σημαντική υποστήριξη στο έργο μας.

Είμαστε στην αρχή ακόμη της υλοποίησης των προγραμματικών μας δεσμεύσεων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον Δημότη!

Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να ανταποκριθούμε σε όλα όσα υποσχεθήκαμε, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία για να εξασφαλιστούν κονδύλια για μεγάλα και μικρά έργα, χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο του Δήμου.
Το αποτελεσματικό έργο προϋποθέτει, καλό επιτελείο με ομαδικό πνεύμα και στοχοπροσήλωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα των συνεργατών μου Ματούλα Παπαδούλια, Νίκο Λιακοπουλο, Γιάννη Γιαννίτση, Γιάννη Τσανάκα, Διαμαντή Μαθηνό, Νίκο Πασχάλη, Γιώργο Ι. Αντωνίτσα, Ματούλα Χονδρονικολή, Μανώλη Αν. Πασχάλη, για τις πολλές ώρες σκληρής δουλειάς, για την αποτελεσματικότητά τους για την εντιμότητα και και την αφοσίωση τους, στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου
Θοδωρής Π. Τζούμας