Κυριακή βράδυ με γιαπωνέζικη διάθεση στο γραφικό σοκάκι της Σκοπέλου με τα υπέροχα σκαλιά, όπου στεγάζονται το Cafe idea emporium και το SPIRA Skopelos Brewers, οι υπεύθυνοι των οποίων είχαν την ιδέα να προσκαλέσουν τον Anesti Aliraj, έναν εξαιρετικό σεφ, ο οποίος έζησε και μεγάλωσε στη Σκόπελο, για να ετοιμάσει διάφορα είδη sushi, τα οποία δοκίμασαν όσοι αγαπούν το γιαπωνέζικο έδεσμα, το οποίο αποτελείται από θαλασσινά και ψάρια και έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι, αλλά και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάουν μέχρι τώρα.
Η επιτυχία της βραδιάς, ο πολύς κόσμος που παραβρέθηκε και τα κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες του private shef Anesti Aliraj μαρτυρούν ότι υπάρχουν σκέψεις για επανάληψη του event.
Η επιτυχία της βραδιάς, ο πολύς κόσμος που παραβρέθηκε και τα κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες του private shef Anesti Aliraj μαρτυρούν ότι υπάρχουν σκέψεις για επανάληψη του event.